Fiskgryta med spenat
5-6 potatisar
1 röd lök
3 vitlöksklyftor
4 dl fiskbuljong
2 dl hackad spenat
fiskfilé av lax eller torsk
½ pressad citron
Skiva potatis, rödlök och vitlök.
Fräs i olivolja och krydda med basilika, salt och peppar.
Slå i buljongen och låt småputtra till potatisen känns nästan klar.
Blanda ner spenaten, rör om och lägg i fiskfiléerna.
Låt puttra till fisken är klar och smaksätt med citron.
Fräs i olivolja och krydda med basilika, salt och peppar.
Slå i buljongen och låt småputtra till potatisen känns nästan klar.
Blanda ner spenaten, rör om och lägg i fiskfiléerna.
Låt puttra till fisken är klar och smaksätt med citron.
Nu är det tid för "Halv åtta hos mej" och efter det är det dax för finalen i "Mästarnas mästare", en kväll framför tvn för oss alltså.
Smaklig spis! / Anki och Håkan
x
x
Ja, när man ser all god glass Helena gör i sin glassmaskin blir man bra sugen på en egen...
SvaraRaderaMycket gott fanns det hos er också!
Lyxigt med en glassmaskin! :)
SvaraRaderaJag har inte heller investerat i ngn systemkamera, fotograferar med en vanlig digitalkamera. Mitt tips är att fota under en mindre bordslampa och utan blixt. Då blir det helt ok bilder (tycker jag iaf!:))
Nu ska jag kolla vidare i ditt sortiment ;)
Remsan; Vist har Helena mycket gott i sin blogg. Roligt att du gillar våra recept oxå, välkommen tillbaka!
SvaraRaderaIa: Tack för tipset med fotograferingen, ska prova genast! Hoppas du hittar något du gillar hos oss.