Kasslersås med spenat till pasta 2 port
250 g fryst hackad spenat
1 lagom bit strimlad purjolök
1 pressad vitlöksklyfta
140 g ädelost
2 dl lätt crème fraiche
200 g kassler
coctailtomater
Fräs spenaten med purjolök och vitlök i lite smör.
Blanda ner osten, som delats i mindre bitar, och låt den smälta lite innan crème fraichen rörs i.
Strimla kasslern och tillsätt den till spenatröran.
Koka upp och smaka av med salt och peppar.
Tycker du såsen blir för tjock så späd den med lite av vattnet från pastakoket.
Nu kallar balkongen på oss, härligt att koppla av lite i kvällssolen, bläddra i tidningar och titta på folk som går förbi. Mer behöver/orkar vi inte en härlig sommarkväll som denna!
Smaklig spis! / Anki och Håkan
1 mil är inte illa! Då förtjänar man verkligen något gott :-)
SvaraRaderahärligt med långpromenad :) och pastan ser kanongod ut!
SvaraRaderajaa, jag vet inte vad det är med dessa himla macaroons, jag tror att någon veckotidning bestämde att det är inne nu och att alla måste baka dem, våga vägra ;)
Åh, det ser lika gott ut som vanligt!
SvaraRaderaOch missa inte månadens tredje tävling som har startat nu!
Ha det jätte bra! Kram Daniella - BakeCake
Härligt med promenader! Idag är det dock så varmt här i LInköping att det känns som att man sprungit maraton efter att ha klippt gräsmattan :-D
SvaraRadera