Grillmästaren i full gång.
På grillgallret fick kycklingfiléer, som badat i marinad hela dagen, parkera sej en stund för att sedan avnjutas med bulgursallad och en supergod sås:
Salsa Verde
1 vitlöksklyfta
1 liten schalottenlök
4 sardeller
2 tsk rödvinsvinäger
1 tsk fransk senap
2 dl hackad persilja
2 dl basilika
3 msk olivolja
svartpeppar
Kör allt utom oljan i en mixer. Tillsätt olja i en tunn stråle under tiden till en slät sås. Smaka av med peppar.
Smaklig spis! / Anki och Håkan
Oj, oj..ingen liten grill ni har! :) Härligt att kunna grilla mycket på en gång.
SvaraRaderaTrist med balkongen nu, när det är så fint väder! :(
grymt härligt att grilla i köket! vilken fantastisk bild! :) (och vilket fint kök ni ser ut att ha, är det originalluckor? helt fantastiskt i så fall!)
SvaraRaderahoppas ni får en fin helg!
Såsen låter jätte god, den måste testas någon dag!
SvaraRadera