Id ag ska vi bjuda er på det kanske enklaste sättet att fixa till drinktilltugg som både smakar och ser otroligt lyxigt ut, i alla fall om man räknar tiden det tar och den minimala arbetsinsatsen som krävs... Nu är det ju inget ni behöver avslöja för de som ni bjuder dessa godbitar på, låt dom tro att ni bakat crustaderna själv, mjölkat en get och ystat getost, varit i vildmarken och plockat hjortron som ni sedan syltat in... När ni i själva verket ägnat er åt något helt annat:
Crustader med getost
½ pkt minicrustader
125 g getost
hjortronsylt
Lägg upp crustaderna på en ugnsplåt eller i en ugnsfast form.
Dela osten i mindre bitar och lägg ner en bit i varje crustad.
Klicka lite hjortronsylt på osten och ställ sedan in plåten mitt i ugnen ca 10 minuter på 175 grader.
Klart!
Enkelt eller hur?
Smaklig spis! / Anki och Håkan
De där ser riktigt goda ut. Sparar!
SvaraRaderaHa det gott
/Emma
Säkert väldigt goda. Har gjort med ädelost och fikonmarmelad, vilket är galet gott. Man kan hur lätt som helst sätta i sig ett helt gäng.
SvaraRaderaKram Malin
Snyggt och enkelt, men ser avancerat ut. Perfekt!
SvaraRaderaHihi små vita lögner, det är bra ibland;)
SvaraRaderaser galet gott ut!
SvaraRaderaJag antar att ni även har drejat fatet? ;)
SvaraRaderaOst + sylt = sant. Perfekta små munsbitar
Ja, krustader är verkligen enkelt och så gott att fylla med godsaker. Jättefint foto också! :)
SvaraRaderaKrustader är bara så underskattat att hitta på massa gott att fylla i.
SvaraRaderaHur gott som helst. Er variant med getost måste jag prova nästa gång :)