Veckans matsedel står på tur och den inleder vi med att koka en härlig sommarmarmelad för att avsluta med en smarrig grillsås, däremellan bjuds det både frittata, mojito och två gånger baconlindat:
Måndag: Koka egen marmelad är inte alls svårt och går snabbt att göra, denna marmelad med jordgubbar och rabarber är god både på mackan och till starka ostar.
Tisdag: Frittata med gravad lax, lättlagad sommarmat oavsett om man har semester eller inte.
Onsdag: Vegetariska bönbiffar med en härligt krämig avokadosallad
Torsdag: Baconlindad kycklingfilé på grillspett med citron och rosmarin, serverad med tomatsalsa
Lördag:Saftig fisk får du med en parmalindad torskrygg med potatis- och morotssallad
Söndag: Avsluta helgen och veckan med grillade revben och testa pensla dom med denna grillsåsen, obs - grillsåsen är så mycket godare än vad bilden visar.
Nu ska vi bara slappa och slöa hela söndagen, vi är nämligen lite möra i våra kroppar och halsar och det har sina orsaker.
Midsommardagen firade vi nämligen tillsammans med bossen över bossarna, pastorn i Ullevis kyrka, the one and only Bruce Springsteen, som igår höll sin näst längsta konsert någonsin... FYRA timmar körde han i nonstop, hur tusan han orkade det fattar vi inte, vi orkade knappast lyssna så länge:)
Efter bussresan hem landade vi i sängen runt 6-snåret med världens Bruce Springsteen baksmälla... Håhåjaja, ålder och krämpor tar ut sin rätt - vilken natt och vilken upplevelse, den kommer vi att leva länge på!
Ha en alla tiders skön söndag och en bra ny vecka, kanske sitter det några semesterfirare och läser och då önskar vi er en härlig sådan!
Smaklig spis! / Anki och Håkan
Jag ska dit imorgon, tjohoo!!!!!!!!
SvaraRaderaÅh tjoho för dej!!! Och det brukar ju faktiskt vara så att andra kvällens konsert är snäppet bättre än första, så ett extra tjoho för det! Klä dej i skön skor om du också ska stå i 4 timmar:)
RaderaÅh vilken härlig helg ni haft:)
SvaraRaderaHa det gott