Själva ser vi direkt om en bild är från urminnes tider eller om den är nyare, om den är tagen på vinterhalvåret eller i sommarljuset, kanske du också kan se skillnaden?
Hur som haver, vintertiden har nu blivit sommartid och visst är vi väl överens om att det är vår på riktigt nu?! Huruvida det märks på veckans matsedel låter vi vara upp till var och en att känna, och vi hoppas att något fångar ditt intresse:
Måndag: Vegetarisk linssoppa med vitlök och citron
Tisdag: Stekt sill med ansjovisfyllning
Onsdag: Köttullar i gul currysås
Torsdag: Starta morgonen eller fyll på energindepån på eftermiddagen med en avokadosmoothie.
Fredag: Baconlindad lax med potatis i romsås, en gammal favorit som vi mer än gärna lagar i repris.
Lördag: Fylld fläskfilé med mozzarella och basilika, och potatisbakelser till det.
Söndag: Hel kyckling stekt i ugnen med 20 vitlöksklyftor, rosmarin och citron. Av stekskyn gör du en smarrig sås.
Solen strålar i Ystad även idag, vi ska ge oss ut och försöka hitta en skön plats att sitta och njuta på och idag får även fruns sittekudde följa med så vi kan sitta längre än en kvart:) Söndagsmiddagen kommer från havet, vi har en hel lax som ska stoppas med allehanda godsaker och sedan lagas till i ugnen, ugnsbakad lax helt enkelt.
En riktigt skön söndag önskar vi alla våra härliga läsare och besökare!
Smaklig spis! / Anki och Håkan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att ni skriver en rad i vårt kök!